Behandeling

Hoe ziet een reflexzonebehandeling  eruit? Tijdens uw eerste bezoek (intake van circa 30 minuten) ligt de nadruk op het inzichtelijk maken / documenteren van uw klachten en het herleiden van een mogelijke oorzaak van de blokkades. Vervolgens stellen we samen een gepast behandeldoel op.

Na de intake zal aansluitend uw eerste behandeling plaatsvinden. Op basis van de intakegegevens en uw eerste behandeling kan Vitalità u bij een vervolgbezoek een op maat gesneden behandelplan aanbieden. Tijdens het vervolgbezoek bespreken we het plan en vullen dit verder in.  Een eerste behandeling duurt ongeveer anderhalf uur. Vervolgbehandelingen duren 50 tot 60 minuten.

De reflexzonebehandeling kan als doel hebben de klachten te verhelpen, te voorkomen en/of te verlichten. Hoeveel behandelingen heeft u nodig? Dit is afhankelijk van de klacht en hoe u op de behandelingen reageert. Lees meer over reacties tijdens en na de behandeling.


Een behandeling bij Vitalità is altijd op afspraak. Neem gerust contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Eerste keer? Maak dan kennis met reflexzonetherapie voor 60 euro (eenmalige behandeling).