Chronische ziekten en kanker

Wanneer bij u de diagnose van een chronische ziekte of kanker is vastgesteld, gaat er heel wat door u heen. Het verwerken van dit nieuws is vaak zwaar. Daarbij komen de eventuele operaties of behandelingen die veel van u en uw lichaam vragen. Reflexzonetherapie kan een uitkomst bieden.

Het kan uw ziekte niet genezen, maar wel een goede ondersteuning zijn naast de behandelingen in het ziekenhuis.

Reflexzonetherapie bij chronische ziekte of kanker:

  • geeft veel ontspanning en helpt het lichaam om weer in balans te komen;
  • stimuleert de weerstand waardoor uw lichaam zich beter en sneller herstelt;
  • biedt de mogelijkheid om in te spelen op bijwerkingen van behandelingen waardoor periodes van bijvoorbeeld vermoeidheid of misselijkheid  korter of minder intensief kunnen zijn.

Vitalità kan u deze ondersteuning bieden. Reflexzonetherapeut Ineke Wisse, is naast het werk in haar praktijk al jaren werkzaam als oncologieverpleegkundige in het Maxima MC, waardoor zij u niet alleen op het gebied van reflexzonetherapie kan ondersteunen maar ook zeer ervaren is op het gebied van oncologie en interne ziekten. De afgelopen 15 jaar is gebleken dat dit een prettige combinatie is voor cliënten.


Begin 2023 heeft Ineke de Master Training Oncoreflex® afgerond, en mag zich nu ook Oncoreflex® therapeut noemen. Door de jaren heen gaven haar reflexzone behandelingen al mooie resultaten bij cliënten met een oncologische aandoening. Met de Oncoreflex® specialisatie heeft ze nog meer tools in handen.


Vitalita is aangesloten bij het Netwerk Oncoreflex® en wordt hierdoor vermeld in de Verwijsgids Kanker van het IKNL (Integraal Kankercentrum Nederland). Artsen, verpleegkundigen en andere zorgverleners verwijzen hun patiënten naar deze gids, zodat zij betrouwbare vormen van aanvullende therapie kunnen vinden naast of na een behandeling in het ziekenhuis.

Meer over ( Netwerk) Oncoreflex leest u op:

https://www.oncoreflex.eu/

OncoReflex

 

 

 

 

 

https://www.kanker.nl/ 

kanker.nl

 

 

 

https://iknl.nl/

Integraal Kankercentrum Nederland

 

 

 

https://www.verwijsgidskanker.nl/

Verwijsgidskanker.nl

 

 


Heeft u vragen over reflexzonetherapie en uw ziekte? Neem gerust vrijblijvend contact op.